20 Ιουνίου 2013

Ο Benedict Cumberbatch στην Αθήνα!

H πρεμιέρα του Sherlock


Ο πρωταγωνιστής του Sherlock Holmes βρέθηκε στην Αθήνα και είδε την avant premiere από τον ΟΤΕ ΤV στη Φιλοθέη!

ο Benedict Cumberbatch βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα και ήταν περίπου το τιμώμενο πρόσωπο της πρώτης προβολής του πρώτου επεισοδίου του πρώτου κύκλου της σειράς, την οποία διοργάνωσε ο ΟΤΕ TV στο cine Φιλοθέη.
Ο Benedict και η Sue μιλώντας για τον “Sherlock”
Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς αποκλειστικά από τα κανάλια του, ο ΟΤΕ TV έδωσε στους προσκεκλημένους του τη δυνατότητα να δουν και να ακούσουν τον πρωταγωνιστή, μαζί με την παραγωγό της σειράς Sue Vertue, να μιλούν για το φαινόμενο Sherlock, την σειρά που με την συμπλήρωση 2 κύκλων μετρά εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές.
): Ο Διευθυντής BU OTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, Ντέπη Τζιμέα, ο Benedict Cumberbatch και η Sue Vertue στην προβολή του 1ου επεισοδίου του “Sherlock” από τον ΟΤΕ TV
Μιλώντας για την Ελλάδα, ο πρωταγωνιστής του Sherlock ανέφερε: «Αγαπώ την Ελλάδα, τους ανθρώπους, το φαγητό, την κουλτούρα, τη θάλασσα και τον ήλιο». Παράλληλα έκανε γνωστό ότι έρχεται στη χώρα μας από 3 ετών και έχει οικογενειακούς φίλους εδώ, ενώ πρόσθεσε:« Η Ελλάδα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι εδώ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου