8 Σεπτεμβρίου 2013

Τον Σέρλοκ Χολμς θα υποδυθεί ο Ίαν ΜακΚέλεν!


Άμλετ, Ριχάρδος ο 3ος, David Copperfield, Magneto, Gandalf και τώρα... Sherlock Holmes. O σπουδαίος σερ Ian McKellen ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην τεράστια καριέρα του...

αφού όπως ανακοινώθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, θα ερμηνεύει τον διάσημο χαρακτήρα στο φιλμ του Bill Condon, A Slight Trick of the Mind. 

Σύμφωνα με το Buzzfeed, το φιλμ, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Mitch Cullin, ακολουθεί τη ζωή ενός ηλικιωμένου Holmes, ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση επειδή δεν τον βοηθάει η μνήμη του. Όπως αναφέρει το digitallife.gr, ζει μία ήρεμη ζωή στο Σάσεξ, όμως υπάρχει κάτι που τον απασχολεί, και αυτό είναι μία υπόθεση μυστήριο που δεν κατάφερε να κλείσει με επιτυχία πριν από πενήντα χρόνια. Χωρίς τον πολύτιμο βοηθό του Watson στο πλάι του, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη υπόθεση της ζωής του.

Condon και McKellen είχαν ξανασυνεργαστεί στο φιλμ Gods and Monsters του 1998, με τον McKellen να κερδίζει την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ και τον Condon να παραλαμβάνει το χρυσό αγαλματάκι για το Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο. Είναι σίγουρο πως ο McKellen θα μας παρουσιάσει έναν εντελώς διαφορετικό Holmes σε σχέση με τους Benedict Cumberbatch και Robert Downey Jr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου